Bestilling af æg

Det koster æggene

Hvis du er forhandler skal du være logget ind for at se dine priser.
priser incl. moms

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål

Er Greencare Food æg økologiske?

Når du køber Green Care Skovlyst æg, kan du være sikker på at æggene er lagt af høns der lever det gode økologiske liv. De går uden for og skraber i jorden, hvor de finder larver og biller i den fynske muld. De har adgang til store områder hvor de sandbader og de har rigeligt med plads både ude og inde.

Hvad støtter man ved at købe æg fra Greencare Food?

Du støtter det sociale ansvar vi påtager os hos Green Care Food – Social Farming – og oven i det får du et sundt, klimavenligt og bæredygtigt produkt, hvis du vælger at købe æg fra os i Green Care Food – Social Farming.

Hvordan bliver æggene bragt ud?

Vores æg bringes ud til kunderne i lokalområdet på Fyn af vores medarbejdere.

Hvem arbejder ved Greencare Food?

Hos os er flertallet af medarbejderne borgere på kanten af arbejdsmarkedet, psykisk sårbare og udviklingshæmmede borgere med særlige behov for støtte og hjælp i dagligdagen.

Hvordan er dyrevelfærden ved Greencare Food?

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

Hvad er Greencare Foods formål?

Green Care Group i Danmark, har til formål – gennem deres institutioner –  at skabe liv og arbejdspladser i landdistrikterne gennem brugen af landbrug eller steder der relaterer sig til landbrug, samt til alle steder hvor man arbejder med dyr og natur.  

Det siges der

“For mig betyder det rigtig meget at jeg støtter op om udsatte borgere ved at købe Green Care’s æg.

– og så er de økologiske!”

“Når man har set hvordan burhøns har det, skal der ikke meget overbevisning til at købe øko æg, hvor de høns som har lagt æggene også har haft det godt.

Jeg bliver altid glad når jeg ser æggeblommen er solgul – det er i virkeligheden en ret flot farve :)”